Paprikabootjes met smeltkaas

Paprikabootjes met smeltkaas

Antipasti
Voor 4 personen  

Ingrediënten

  • 3 rode paprika’s
  • 1 el. plantaardige olie
  • 250 gram smeltkaas bijvoorbeeld Emmentaler
  • 2 a 3 el zongedroogde tomaten, licht gemarineerd het liefst van het merk  - Sud en sol -
  • 1 el aubergine gegrild (kant en klaar product)
  • 1 el courgette gegrild (kant en klaar product)
  • 1 el artisjokkenharten
  • 1 el zwarte olijven in plakjes gesneden

Bereiding

  1. De paprika’s schoonmaken en in drieën snijden en dan besprenkelen met de olie.
  2. Aubergine en courgette laten uitlekken en gelijke stukken snijden.
  3. Vul de paprika’s met de ingrediënten en leg als laatste de olijven er op.
  4. De gevulde paprika rustig laten garen op de barbecue met gesloten deksel. (indirect)
  << terug naar Bijgerechten & groente van de Grill