Hazenpoot/dij in aluminium gegaard

Hazenpoot/dij  in aluminium gegaard

Hoofdgerecht
Voor 4 personen

Ingredienten

  • 4 hazenpoten/dij  ca.  300 gram
  • zout & peper
  • 4 takjes rozemarijn
  • 4 takjes tijm
  • 4 knoflooktenen
  • 1 kopje vleesfond
  • 4 grote stukken aluminiumfolie

Bereiding

  1. De hazenpoten schoonmaken en bestrooien met peper en zout.
  2. De aluminiumvellen met de glanzende kant naar boven leggen en leg hierop een takje rozemarijn, tijm, een teentje knoflook. Leg hier de hazenpoot op.
  3. Voeg 4 eetlepels fond toe en vouw het pakje goed dicht.
  4. Indirect grillen op ca. 160 °C  voor ongeveer 1,5 uur.
  5. Haal de haas uit het aluminium en grill het nog even kort direct boven het vuur voor een mooie grillstreep.
<< terug naarhaas en konijn van de Grill