Wrap van ganzendijen

Wrap van Ganzendijen

voor 4 personen

Ingrediënten

  • 2 grote ganzendijen
  • zout, peper, marjolein
  • 8 tortilla wraps
  • 400 g rode kool (uit een potje, beter: vers gekookt)
  • 150 g roomkaas

Bereiding

Bestrooi de ganzendijen met zout, peper en de kruiden en rooster ze in een gesloten grill in ongeveer 2 uur indirect op 170 ° C. Of tot een kerntemperatuur van 70° C Laat ze iets afkoelen en pluk het vlees. Smeer de wraps in met een beetje roomkaas. Bedek ze vervolgens met rode kool, leg er ten slotte in een smalle strook het vlees op en rol het op. Zet de wrap vast met een tandenstoker.

Grill de gevulde wrapper op de directe warmte van een houtskool- of gasgrill aan beide zijden, zodat er een mooi grillpatroon ontstaat.

Ga dan verder gedurende 15 minuten op indirecte wijze, of op een zeer laag vuur tot de wrap mooi bruin en knapperig is en de vulling goed warm. Voor het aansnijden de tandenstoker verwijderen.

      << terug naar gevogelte van de grill