Gegrilde kalkoenmedaillons

Gegrilde kalkoenmedaillons

Past de kalkoen niet in je barbecue? Gebruik dan dit alternatief.

Ingrediënten voor 4 personen

4 kalkoenmedaillons

    Het kruidenmengsel
    1 theel. witte peper
    1 theel. zwarte peper
    1 theel. tijm
    2 theel. knoflook, fijngesneden
    2 theel. paprikapoeder
    2 theel. oregano

    De marinade
    2 theel. van je zelfgemaakte kruidenmengsel
    2 eetl. Dijon mosterd
    4 eetl. honing
    2 eetl. appelazijn
    1 theel. balsamico azijn


    Bereiding

    Meng alle ingrediënten tot een marinade en bestrijk dit over medaillons. Laat dit afgedekt voor 4 uur in de koelkast staan.  Grill de medaillons op direct hoog vuur aan en leg ze dan op een lagere temperatuurzone (indirect) in je barbecue met de deksel dicht voor 15 minuten (kerntemperatuur van 70C)

        << terug naar gevogelte van de grill