Gevulde portobello’s met kaas en kruiden

Gevulde portobello’s met kaas en kruiden op CedarWood Grillplank


Voor 4 personen  

Ingrediënten

  • 4 grote portobello’s, zonder stelen.
  • 4 eetl. extra-virgin olijfolie
  • 4 fijngesneden teentjes knoflook
  • 230 g feta in blokjes gesneden (of Boursin, brie of geitenkaas)
  • 2 eetl. geroosterde pijnboompitten
  • 8 a 10 blaadjes gesneden basilicum
  • 1 CedarWood Grillplank

Bereiding

  1. Leg de CedarWood Grillplank 1 uur in koud kraanwater ter voorbereiding.
  2. Leg een gewicht op de CedarWood Grillplank zodat deze onder water komt te staan.
  3. Verwarm je barbecue voor tot 200°C. 
  4. Plaats de gevulde portobello’s op de plank boven de brikketten van de barbecue en sluit de deksel.
  5. Laat de portobello’s gedurende 10 minuten in de barbecue staan totdat de portobello’s heet zijn en de kaas begint te smelten.


  << terug naar Bijgerechten & groente van de Grill