Kip van de KipGrill

Kip in de Original KipGrill

Ingrediënten 


Bereidingswijze 

  1. Verwarm eerst de KipGrill® voor. Neem hiervoor de vuurkorf uit de KipGrill® met de bijgeleverde hendel.Leg drie aanmaakblokjes onder in de vuurkorf en steek deze aan. Laat deze 2 minuten doorbranden. Werp briketten in de korf totdat deze half vol zit. Leg hier wederom drie aanmaakblokjes in en steek deze aan. Vul de korf nu tot aan de rand. Wacht nu tot alle briketten goed brand. Zet de vuurkorf nu in de KipGrill®. 
  2. Kruid ondertussen de hele kip met de kiprub en pin hem aan de de spies. Zorg dat de kip goed in het midden zit, dit controleer door de spies met de kip eraan rond de draaien. Als de spies niet 'zwabbert' zit de kip er goed omheen. 
  3. Plaats nu de kip in de KipGrill®
  4. Laat de kip nu ca. 60 minuten ronddraaien totdat hij mooi gaar en bruin is.
  5. Haal de pen met de kip, met handschoenen aan, uit de KipGrill®. Verwijder de pin en trancheer de kip in stukjes.

 

<< terug naar FIRE&FOOD recepten




Deze video bereiden wij onze gerechten in de 
KipGrill® van Rookoven.com

 

              

Doet de link het niet? Klik dan hier
Meer video's zien  Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 

Nog een video van FIRE&FOODTV zien met Rookoven.com? Klik hier voor roken met zalm en eendenborst