Gevulde champignon

Gevulde champignon

Ingrediënten: 

  • 12 grote champignons, portobello
  • 75 g gorgonzola
  • spekjes (kan je weglaten als je het vega wilt houden)
  • 1 grote ui, gesnipperd
  • zout en peper
Bereiden:
  1. Verwarm je barbecue voor. De briketten zijn klaar voor gebruik wanneer er zich een witte aslaag heeft gevormd.
  2. Maak de champignons of portobello schoon en verwijder het steeltje. 
  3. Snij het steeltje fijn, snipper de ui en snij de kaas in kleine blokjes.
  4.  Meng dit met het spek met elkaar, breng op smaak met zout en peper en vul hiermee de  paddenstoel. 
  5. Zet vervolgens de gevulde champignons op de barbecue en grill indirect ±20 -25 min. met een gesloten deksel.
  6. De champignons zijn klaar als de kaas gesmolten is. Serveer warm.

 

  << terug naar FIRE&FOOD recepten


Meer video's zien? 
Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
Doet de link het niet? Klik dan hier