Sticky Barbecue Chicken Wings Pain is Good

Sticky Barbecue Chicken Wings
'Pain is Good'

Ingrediënten:

voor de wings:

voor de Red cabbage slaw:
Bereidingswijze:
  1. Gebruik voor dit recept een barbecue met een deksel. Verwarm je barbecue voor en richt de barbecue in voor de directe methode. De briketten zijn klaar voor gebruik wanneer er zich een witte aslaag heeft gevormd. Wij gebruikten een Looftlighter om de barbecue aan te steken.
  2. Leg de kippenvleugels in een grote kom en marineer ze met de Teri-Yah-Ki saus van Pain is Good. Wij hebben ze 2 uur hierin laten marineren. 
  3. Maak ondertussen de Red cabbage slaw. Verwijder de harde kern uit de kool en snij deze in fijne dunne reepjes en doe in een grote schaal. Hierbij voeg je ook toe de fijngesneden rode ui, rode peper, de rozijntjes. Lepel nu de yoghurt en de Harvest Apple saus van American Stockyard  (naar smaak) toe. Breng op smaak met zout en peper en eventueel wat limoensap. Even goed mixen en klaar. 
  4. Nu kunnen de vleugels op de barbecue. Zet ze eerst even aan op het directe gedeelte voor een mooie streep. 
  5. Verleg de vleugels nu naar het indirecte gedeelte, deksel erop en laat ze garen totdat je een kerntemperatuur van 70°C hebt. 
  6. Smeer de vleugels op het laatst nog even in met de  Teri-Yah-Ki saus van Pain is Good. Serveer met de Red cabbage slaw en geniet!

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door Best4BBQ

      

 << terug naar FIRE&FOOD recepten

 


Doet de link het niet? Klik dan hier


Meer video's zien  Ga naar ons YOU TUBE KANAAL