Forel Romana

Forel Romana

Ingrediënten

  • 2 forellen 
  • 150 g bacon, in dunne plakjes gesneden
  • 12 verse salieblaadjes
  • 4 zongedroogde tomaten
  • 1 citroen, in plakjes
  • 1 pot pesto
  • zout en peper
Bereidingswijze 

  1. Spoel de forellen schoon en verwijder eventueel nog de schubben.
  2. Snij de buitenste huid van de forel licht in en besmeer de vis van binnen en buiten met de pesto. Als de pesto te mild is, kan je de forel nog bestrooien met zout en peper worden.
  3. Vul de buik van de forel met de zongedroogde tomaatjes en de plakjes citroen.
  4. Omwikkel de forel met de bacon en leg de vis in een visklem. Heb je dat niet, leg dan de forel voorzichtig op de grill en bereid deze voor ongeveer 15-20 minuten op 200°C. Draai de vis om halverwege de tijd.

 

<< terug naar FIRE&FOOD recepten

 Doet de link het niet? Klik dan hier

 Meer video's zien  Ga naar ons YOU TUBE KANAAL