DIY Barbecue Porkert Hamburger

DIY Barbecue Porkert Hamburger

Do It Yourself Hamburger!


Ingrediënten: 


voor ca.5-6 personen

voor de burger:
voor de broodjes:
  • hamburger broodjes
  • Sweet Baby Ray's barbecuesaus
  • beleg naar keus:  schijfjes tomaat, uienringen, augurken, ijsbergsla
Bereiden:
  1. Snij het vlees in blokken.
  2. Snij een ui in blokken.
  3. Meng dit geheel met een eetlepel Szeged steak rub.
  4. Draai dit door de 4.5 mm plaat van de Porkert.
  5. Meng het geheel goed na voor de optimale verdeling van de kruiden en voor de binding. Omdat we puur vlees gebruiken voeg je geen paneermeel toe. Dit is de kwaliteit van een pure beef burger!
  6. Vorm ballen van ca. 125 gram.
  7. Stamp deze ballen (krachtig) na met de Hela hamburger stamper.
  8. Laat de hamburgers een aantal uren in de koelkast rusten zodat de kruiden goed kunnen intrekken en de hamburgers iets opstijven.
  9. Klaar voor de Q! Grill de hamburger aan beide kanten met een grillstreep.
  10. Serveer met hamburger broodjes en BBQ Saus.

<< terug naar FIRE&FOOD recepten


Meer video's zien? 
Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
Doet de link het niet? Klik dan hier
 
Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door webshop VuurenRook