Tropical Bacon Chicken

Tropical Bacon Chicken


Ingrediënten:

  • ½ kippenfilet per persoon
  • zout & peper
  • ½ dikke plak ham per filet
  • 1 el kruidenkaas
  • 1 el kleine stukje ananas
  • 100 gram plakjes spek
  • Appelsap, Ahornsiroop, Barbecuesaus
Bereidingswijze:
  1. De filet horizontaal insnijden, openen en platdrukken.
  2. Aan alle kanten bestrooien met peper en zout.
  3. Leg nu het halve plakje ham er in, met de kruidenkaas besmeren en verdeel hier de ananas stukjes over.
  4. De plakjes spek als een net op de snijplank leggen en rol hier de filet mee in.
  5. Op ongeveer 120 - 150° C laten garen totdat je een kerntemperatuur hebt bereikt van 80°C.
  6. Tijdens het garen af en toe bestrijken met het mengsel van appelsap, ahornsiroop en barbecuesaus.

      

 << terug naar FIRE&FOOD recepten

 

Doet de link het niet? Klik dan hier
            Meer video's zien? Ga naar ons YouTube kanaal