Smokey steak

Smokey steak

Ingrediënten: 

  • steak
  • Grillmaster Texas Steak package van Rookoven.com
    • Inhoud: Texas Steak BBQ Rub, Teriyaki BBQ Glace, American Wild Whiskey BBQ Sauce, rooksnippers beuken.
Bereiden:
  1. Kruid je steak ca 5-10 min. van tevoren kruiden met Texas Steak BBQ Rub. 
  2. Op een gemiddelde temperatuur grillen. 
  3. Tijdens het grillen een handje rooksnippers beuken toevoegen aan de kolen. 
  4. Zeker 2-3 keer glaceren met Teriyaki BBQ Glace. De steak is klaar bij een kerntemperatuur van ca. 48°C (we like it rare)!
  5. Laat het vlees even rusten door het in zilverfolie in te pakken.
  6. Serveren met American Wild Whiskey BBQ Sauce

Meer video's zien? Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
Doet de link het niet? Klik dan hier
 
Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door webshop Rookoven.com