Geflambeerde chocobanaan met marshmallows

Geflambeerde chocobanaan met marshmallows

Ingrediënten: 

  • banaan, naar gelang aantal personen
  • marshmallows
  • reep pure chocolade
  • Fles Grand Marnier, om te flamberen
  • zilverfolie
Bereiden:
  1. Snij een reepje van de onderkant van de banaan af zodat hij recht blijft staan.
  2. Snij dan een luikje in de banaan, verwijder het luikje (= schil) en hol de banaan met een lepel iets uit.
  3. Vul dan de banaan met de chocolade en marshmallows.
  4. Pak de banaan in zilverfolie en zet hem op de barbecue. Dit kan gewoon op het directe gedeelte.
  5. Wanneer de banaan zacht is, de chocolade is gesmolten dan is het klaar.
  6. Schenk er een scheut Grand Marnier op en flambeer deze feestelijke banaan.


Meer video's zien? Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
Doet de link het niet? Klik dan hier