Gevulde BBQ Appel

Gevulde BBQ APPEL


 
door Ralph de Kok, het Barbecuepaleis

Ingrediënten: 
  • 4 elstar appels
  • 4 theel. jam
  • 4 koekjes 
  • honing 
  • amandelschaafsel 
  • custard of vla
  • meloenboortje
  • vanille-ijs
Bereiden:
  1. Snij het onderkantje van de appel af zodat hij niet omvalt.
  2. Haal de klokhuizen uit de appels en hol de appel verder uit met het meloenboortje. Niet de bodem raken. 
  3. Dan leg je er een lepeltje jam in, met wat koekkruimels en de custard. 
  4. Als laatste wat honing en amandelschaafsel.
  5. Zet de appeltjes in de barbecue, op de indirecte wijze. Sluit de deksel en laat ze zo ca. 15-20 min. garen. 
  6. De appeltjes zijn klaar als ze zacht aanvoelen. 
  7. Serveer ze lekker warm met een bolletje vanille-ijs. 

<< terug naar FIRE&FOOD recepten

 


Meer video's zien? Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
Doet de video het niet? Klik dan hier

Hier hebben wij onze opname gedaan: Kasteel Café Heeren Dubbel