Cowboysteak & mushrooms

Cowboysteak & mushrooms

Ingrediënten: 

  • 4 rib-eyes of entrecotes
  • 125 ml rode wijn, Cabarnet Sauvignon
  • 125 ml balsamico-azijn
  • 60 ml olijfolie
  • 75 g sesamzaadjes
  • 75 g barbecue-kruidenmix
  • 2 eetl. bruine suiker
  • 2 eetl. verse peterselie, fijngehakt
  • champignons
  • gorgonzola
Wij gebruikten:
Bereiden:

  1. Meng de rode wijn, de balsamicoazijn, de olijfolie, 60 g van de sesamzaadjes, 60 g van het kruidenmengsel, de bruine suiker en de fijngehakte peterselie in een grote kom.
  2. Leg het vlees nu in een afsluitbaar doosje of plastic zak. Giet vervolgens de marinade in de doos of zak. Sluit het doosje of de zak goed af en laat ca. een uur marineren. Draai het vlees of de zak af en toe om.
  3. Haal het vlees uit de marinade. Strooi nu eventueel de resterende sesamzaadjes en kruiden over het vlees. Grill het vlees nu zo’n 5 à 6 min. per kant. 
  4. Bereid nu op de plaat de champignons. Bak ze goudbruin met de gorgonzola.
  5. Haal de het vlees van de barbecue en laat ze 1 à 2 min. rusten. Trancheer het vlees in mooie plakjes en serveer met de champignons.
 
 

 




Meer video's zien? Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
Doet de link het niet? Klik dan hier
 
Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door Napoleon Grills