Pitabroodje met gegrilde kipfilet

Pitabroodje met gegrilde kipfilet 


 
Ingrediënten: 
  • 500 g kipfilet
  • ½ krop ijsbergsla
  • 10 cherrytomaatjes
  • 1 eetl. cayennepeper
  • 1 eetl. kerriepoeder
  • 1 eetl. paprikapoeder
  • 1 eetl. olijfolie
  • barbecuesaus Sweet Baby Ray's 
  • zout en peper
  • 4 pitabroodjes
    Bereiden:
    1. Zet de het kipmengsel voor een half uur in de koelkast.
    2. Halveer de tomaatjes en snij de sla in reepjes. Was ze goed schoon.
    3. Laat de grill goed warm worden en gril de kipreepjes goudbruin.
    4. Rooster de pitabroodjes op het grillrooster 1 a 2 minuten. 
    5. Vul de pitabroodjes met de tomaatjes, sla, barbecuesaus en de kipreepjes.
     

    << terug naar FIRE&FOOD recepten


    Meer video's zien? Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
    Doet de video het niet? Klik dan hier