Forel van de plank

Forel van de plank


 
Ingrediënten, (voor 2 personen);

Voor het glaceren: 
  • 4 eetl. Dijonmosterd
  • 4 eetl. Ahornsiroop
Bereiden:
  1. Leg voordat je gaat grillen de houtplanken ca. 30 min tot 1 uur in het water.
  2. Fileer de forellen maar verwijder niet de huid. 
  3. Verwarm de grill voor tot ongeveer 180 °C, leg de planken erop
  4. Leg de filets op de doorweekte planken, bestrooi de vis met de kruiden. 
  5. Gril de vis met gesloten deksel voor ongeveer 10 minuten. 
  6. Meng ondertussen de Dijonmosterd met de ahornsiroop en verwarm het in een pannetje. Dit doe je tot dat het is een lichte vloeibare consistentie is geworden.
  7. Glaceer na 10 minuten de filets en gril ze dan nog eens 5 minuten. 
  8. Serveer de filets van de plank. 

<< terug naar FIRE&FOOD recepten

 



Meer video's zien? Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
Doet de video het niet? Klik dan hier

Hier hebben wij onze opname gedaan: Kasteel Café Heeren Dubbel