Beercan Bacon Burger

Beercan Bacon Burger  


 

hoofdgerecht, voor 3 pers.

Ingrediënten: 

  • 1 kilo gemengd gehakt
  • barbecuekruiden
  • champignons, in plakjes
  • paprika, in reepjes
  • mozzarella, in plakjes
  • cheddar
  • ca. 20 plakjes ontbijtspek
  • een blikje bier
  • wij gebruiken de Barilo van Boretti


Bereiden:
 
  1. Kruid het gehakt met een barbecuerub. 
  2. Maak er een compact mengsel van. 
  3. Vorm er grote ballen van en druk er het koude blikje bier in. 
  4. Wikkel om het gehakt het spek en druk dit stevig aan. Haal nu het flesje/blikje uit het gehakt.
  5. Nu ga je het bakje vullen met de paprikareepjes, champignon, mozzarella en cheddar. Ook hier kan je helemaal los gaan en andere ingrediënten toevoegen. Eindig wel altijd met de kaas en een toefje barbecuesaus. Wij hebben de ingrediënten even kort aangezet op de barbecue.
  6. Zet het gehakt op de barbecue, indirect, voor ca. 45-60 min. Als het spek mooi krokant is en het gehakt gaar is deze beer can bacon burger klaar!

<< terug naar FIRE&FOOD recepten

 

Meer video's zien? Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
Doet de video het niet? Klik dan hier


Deze video is mede mogelijk gemaakt door Boretti