Sweet Pork Papaya

Sweet Pork Papaya 


 

hoofdgerecht

Ingrediënten: 
  • 500 g varkensgehakt
  • 1 papaya
  • 1 theel. zout
  • 1 theel. peper
  • 3 eetl. daddels, fijngesneden
  • 1 ui, gesnipperd
  • 3 eetl. olie
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 3 eetl. rozijnen
  • 1 snufje komijn
Bereiden:
 
  1. Snijd  de papaya in lengterichting doormidden snijden, verwijder de zaadjes en hol uit met een eetlepel. Houd een rand van ca. 2 cm. 
  2. Meng het gehakt met ui, knoflook, komijn, dadels en rozijnen. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Vul de papaya met het gehaktmengsel en bestrooi met geraspte kaas.
  4. Leg de gevulde papaya, indirect, op de barbecue. Sluit de deksel. Laat dit ±30-40 min. garen en serveer dan direct

 


Meer video's zien? Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
Doet de video het niet? Klik dan hier