Ribeye met mozzarella groente

Ribeye met mozzarella groente

 Ingrediënten   

  • 2 ribeyes of entrecotes
  • olijfolie
  • zout en peper 
  • diverse groente zoals courgette, bimi, prei en groene asperges
  • limoen
  • buffelmozzarella
  • Wij maken dit gerecht op een Kamado Joe
 
Bereiden:
  1. Bestrooi het vlees met olijfolie, zout en peper.
  2. Snijd de courgette in diagonale lange plakjes, snijd de groente in plakjes.
  3. Meng in een kom het sap van een halve limoen met 2 theel. olijfolie en zout en peper. Verdeel dit over de gesneden groente. Grill de groente op de barbecue.
  4. Snijd de mozzarella in plakjes en voeg deze op het laatst bij het grillen van de groente toe.
  5. Verwarm je barbecue en leg de ribeyes op het grillrooster. Draai het vlees na een minuut om en creëer een grillmark. Na ca. 5 min. grillen heb je het vlees op een medium steak.
  6. Blijf de groente ook draaien en voeg op het laatst de mozzarella toe op de groente en laat deze smelten. Serveer direct 
 
<< terug naar FIRE&FOOD recepten <

 


 

Meer video's zien? Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
Doet de link het niet? Klik dan hier

Deze video is mede mogelijk gemaakt door 
Kamado Joe