Rundergehaktmuffins met bladerdeeg

Ribeye met mozzarella groente

 Ingrediënten, voor ca. 6 - 8 muffins

  • 1  pak bladerdeeg,kant- en-klaar 
  • 200 g rundergehakt
  • ½ ui 
  • ¼ paprika 
  • 1 ei 
  • ½ theel. medium mosterd      
  • ½  theel. tomatenpuree 
  • een beetje geraspte kaas 
  • zout en peper
 
Bereiden:
  1. Verdeel het bladerdeeg over de vormpjes. 
  2. Snijd de ui en paprika in kleine stukjes. 
  3. Meng dit met het gehakt, ei, een snufje zout en peper, de mosterd en de tomatenpuree. 
  4. Vul de vormpjes ermee en strooi er de kaas overheen.  
  5. Bak de muffins op medium warmte (220°C) gedurende 20 min. in een gesloten grill. Zeker de deksel de eerste 10 min. niet openen!
 
<< terug naar FIRE&FOOD recepten 

 


 

Meer video's zien? Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
Doet de link het niet? Klik dan hier