Nachos BBQ Style

Nachos BBQ Style


Ingrediënten
  • ca. 150 gr dik gesneden ontbijtspek
  • 150 gr tortilla chips
  • 2 tenen knoflook
  • 200 gr tomatenblokjes
  • 1 ui
  • 100 gr maïs
  • 40 gr geraspte kaas
  • 1/2 tl komijn
  • 1/2 tl paprikapoeder
  • 1 tl chilipoeder
  • paar takjes koriander
  • Sweet Baby Ray's Sweet ‘n Spicy
  • zout
  • olijfolie
 
Bereiden:
  1. Verwarm je barbecue voor.
  2. Pel en snipper de ui en hak de knoflook fijn. Fruit de ui en de knoflook aan in wat olijfolie. 
  3. Voeg de tomatenblokjes toe en de uitgelekte maïs. 
  4. Voeg alle specerijen toe en breng het gehakt verder op smaak met zout.
  5. Gril het spek krokant en snijd dit in grove stukjes.
  6. Verdeel de tortilla chips over een ovenschaal. Verdeel hierover het groentemengsel met het spek. Garneer het geheel met de geraspte kaas. Zet de schaal ca. 10 minuten, indirect, op je barbecue. 
  7. De nachos zijn klaar als de kaas helemaal gesmolten is. Doe er wat barbecuesaus overheen en een beetje koriander.

<< terug naar FIRE&FOOD recepten


 

Meer video's zien? Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
Doet de video het niet? Klik dan hier