BBQ Hotdog

BBQ Hotdog

 
Ingrediënten 

  • barbecueworsten
  • 500 g zuurkool
  • zout en peper
  • 8 broodjes
  • 8 plakjes ontbijtspek
  • mosterd 
  • Sweet Baby Rays barbecuesaus
voor de uienchutney:
  • 2  uien
  • 1 teentje knoflook
  • olie
  • 2-3 eetl. Sweet Baby Rays barbecuesaus
  • 100 ml bier
Bereiden

  1. Pel en snijd de uien in halve ringen. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de uien circa 2 minuten. Voeg de knoflook en barbecuesaus toe en bak circa 1 minuut mee. Voeg het bier toe en laat circa 4 minuten indampen. Breng op smaak met een beetje zout en peper. 

  2. Verwarm in een andere pan de zuurkool en breng op smaak met zout en peper.

  3. Gril de worsten mooi goudbruin. Gril tegelijkertijd de plakken spek. 

  4. Snijd de worsten open en leg ze in het broodje. 

  5. Verdeel er de zuurkool en het uienmengsel over. Vervolgens leg je er het spek op. Garneer af met nog wat barbecuesaus en mosterd.

 


Meer video's zien? Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
Doet de video het niet? Klik dan hier