BBQ Chicken Wrap

BBQ Chicken Wrap

 
 
Ingrediënten:
Voor de dressing:
  • 3 eetl. kwark
  • 2 eetl. mayonaise
  • 2 theel. chilisaus
  • beetje citroensap
  • zout en peper 
Wij gebruikten ook:
 
Bereiden

  1. Maak de dressing, meng alles door elkaar en zet weg.
  2. Bestrooi de kippendijen met de rub en olijfolie.
  3. Grill ze indirect tot een kern van 70°C.
  4. Bedek de tortilla met spinazie, leg hierop de kip, dan de dressing en bestrooi met de geraspte cheddar. 
  5. Rol de tortilla op en zet vast met een houten prikker. Strooi er nog een beetje kaas overheen.
  6. Gril de wrap indirect totdat de kaas lekker is gesmolten. 
  7. Snijd er mooie plakjes van en serveer direct.

 

<< terug naar FIRE&FOOD recepten

 

 



Meer video's zien? Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
Doet de video het niet? Klik dan hier