BBQ Sloppy Joe

BBQ Sloppy Joe

 Ingrediënten

  • 1 ui, fijngehakt
  • 350 g rundergehakt
  • 1 teentje knoflook, uitgeperst
  • 1 blik tomatenblokjes, circa 400 g
  • 1 eetl. tomatenketchup
  • 1 eetl. worcestersaus
  • 1 eet. Sweet Baby Ray’s Barbecuesaus
  • 1 paprika, in blokjes gesneden
  • 2 theel. oregano
  • 4 witte zachte bolletjes
  • zout en peper
Onze barbecue:
Campingaz 3 series barbecue
Culinair modulair accessoire: paella pan - check de actie!

Bereiden

  1. Zet een paella pan of wok in je barbecue of steelpan op je rooster. 
  2. Fruit hierin de ui, paprika en knoflook en bak daarna het gehakt er lekker rul in.
  3. Voeg dan de tomatenblokjes met de barbecuesaus, worcestersaus en oregano erdoor. 
  4. Breng dit aan de kook en laat dit ca. 30 minuten zachtjes door koken. 
  5. Doe ev. een deksel op de pan of doe de klep van de barbecue dicht. Roer wel af en toe even door. 
  6. Mocht het mengsel te droog worden, schenk er dan een beetje water bij. 
  7. Als je wil kan je de broodjes nog even aan zetten op de barbecue en beleg ze dan met het gehaktmengsel. Serveer direct.


 
Deze video is mede mogelijk gemaakt door Campingaz