BBQ-kip quesadilla

BBQ-kip quesadilla

 
Ingrediënten:

  • 400 g kippendijen
  • 6  tortilla's
  • 6 eetl. Sweet Baby Rays barbecuesaus
  • 200 g geraspte cheddarkaas
  • 8 plakjes ontbijtspek, gebakken en verkruimeld
  • 1 rode ui, fijngesnipperd
  • koriander, fijngehakt.
  • Szeged World's Best Chicken Rub 
Wij gebruikten de skillet van Camp Chef
 
Bereiden

  1. Smeer de kip in met een beetje olijfolie. 
  2. Bestrooi de kip met de kipkruiden en gril ze gaar op de barbecue. 
  3. Snijd daarna de kip in kleine reepjes. 
  4. Gril ook het spek en snijd ze daarna in kleine stukjes. 
  5. Smeer de helft van de tortilla in met de barbecuesaus. 
  6. Hierop mag de kaas, de kip, spek, ui en een beetje koriander. 
  7. Vouw de tortilla dicht en leg de tortilla op het indirecte gedeelte van de barbecue. 
  8. Laat de kaas mooi smelten en de tortilla mag een beetje knapperig worden. 
  9. Snijd daarna de quesadilla in 3 of 4 stukjes.

<< terug naar FIRE&FOOD recepten

 

 



Meer video's zien? Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
Doet de video het niet? Klik dan hier
 
 
Deze video is mede mogelijk gemaakt door Campchef