Gewokte mosselen in witte wijn

Gewokte mosselen in witte wijn

Ingrediënten, (voor 2 personen);
  • 1 kg mosselen
  • 2 teentjes knoflook, fijngeperst
  • 1 fles witte droge wijn
  • 1 zakje mosselgroente
  • olijfolie
  • Culinary Modular Wok van Campingaz
Bereiden:

  1. Zet de branders onder de wok aan en laat de wok goed heet worden. De klep van de barbecue niet dicht doen. 
  2. Was de mosselen grondig. Als ze dicht blijven zijn ze goed, blijven ze open dan gooi je ze weg.
  3.  Doe een royale scheut olijfolie in de wok. Voeg de knoflook toe en vervolgens de gesneden groente. Roerbak dit gedurende 3 minuten. 
  4. Dan mogen er de gewassen mosselen bij. Roerbak dit 2 minuten. Blus af met de witte wijn. 
  5. Blijf lekker wokken totdat alle mosselen open zijn. Serveer direct.


<< terug naar FIRE&FOOD recepten

 



Meer video's zien? Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
Doet de video het niet? Klik dan hier

Deze video is mede mogelijk gemaakt door Campingaz