BBQ Tunamelt

BBQ Tunamelt

Ingrediënten
  • 1 a 2 plakken tonijnfilet
  • olijfolie
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 4 eetl. mayonaise
  • 4 theel. mosterd
  • 2 eetl. Sweet Baby Ray’s Barbecuesaus
  • 2 tomaten in plakjes gesneden.
  • ruim kaas (cheddar, jong Belegen, Emmentaler)
  • oerbrood, in plakjes gesneden
  • peper en zout
Bereiden:

  1. Smeer de tonijnfilets in met olijfolie en gril ze op het directe gedeelte van de barbecue.
  2. Pluk vervolgens de filets en doe ze in een kom. 
  3. Vervolgens doe je er de mayonaise, ui, mosterd, barbecuesaus bij en meng je alles goed door elkaar. 
  4. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de tomaat in plakjes. 
  5. Beleg het brood met de tonijnsalade en leg er de tomaat op en garneer met royaal kaas. 
  6. Leg de sneetjes brood op het indirecte gedeelte van de barbecue en doe de klep dicht. 
  7. Laat de kaas nu lekker smelten en serveer direct.


<< terug naar FIRE&FOOD recepten

 



Meer video's zien? Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
Doet de video het niet? Klik dan hier