Philly Cheese Steak

Philly Cheese Steak

 Ingrediënten

  • 500 g vinkenlap (flanksteak)
  • 4 broodjes
  • 8 plakjes Cheddar
  • 2 uien
  • 1 teentje knoflook
  • ½ groene paprika
  • zout en peper
  • Sweet baby Ray’s barbecuesaus
  • olijfolie 

Bereiden
  1. Gril de vinkenlap direct, tot een kerntemperatuur van 52°C. 
  2. Fruit de ui en bak de paprika en knoflook in de skittel.
  3. Pak het vlees dan in aluminiumfolie en laat even rusten. Verdeel de cheddar over de groente en laat dit smelten.
  4. Rooster dan de broodjes. 
  5. Trancheer het vlees en beleg het broodje met het vlees, de groente en top het af met de cheddar. 
  6. Doe er dan een beetje barbecuesaus op en serveren maar.

 

Meer video's zien? Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
Doet de link het niet? Klik dan hier