Gegrilde garnalenwrap met limoendip

Gegrilde garnalenwrap met limoendip

Ingrediënten
  • 25 easy peal garnalen
  • 1 theel. chilipoeder
  • 1 theel. komijn
  • 1 theel. zout
  • snufje cayennepeper
  • olijfolie
  • ¼ geraspte witte kool
  • 8 kleine maistortilla’s 
  • 1-2 avocado’s
  • 2 limoenen, in partjes
  • koriander, ter garnering
voor de limoendip:
  • 30 ml olijfolie
  • 60 ml water
  • 60 ml Griekse yoghurt
  • 4 eetl. mayonaise
  • 1-2 eetl. verse oregano, gehakt
  • 1-2 eetl. verse koriander, gehakt
  • 2-3 teentjes knoflook
  • zout
  • sap  van 2 limoenen
Bereiden:
  1. Maak een gladde saus van alle ingrediënten – behalve de Griekse yoghurt - voor de limoendip. Wanneer de saus glad is voeg je de yoghurt toe en breng je hem op smaak met zout en peper. Zet koud weg.
  2. Richt je barbecue in voor de direct methode. 
  3. Dep de garnalen droog en bestrooi ze met de kruiden en olijfolie. 
  4. Gril de garnalen gedurende 10-15 in een gesloten barbecue totdat ze gaar zijn.
  5. Meng de limoendip – niet alles – met de geraspte witte kool. 
  6. Leg in een tortilla een plakje avocado, een aantal garnalen, de koolsalade, korianderblaadjes en limoensap. 
  7. Rol het op en serveer direct.

<< terug naar FIRE&FOOD recepten

 


Meer video's zien? Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
Doet de video het niet? Klik dan hier