Kokoscurry uit de Dutch Oven

Kokoscurry uit de Dutch Oven

 
Ingrediënten, voor 4 pers.:

  • 2 kipfilets, in blokjes
  • 2 pastinaken, geschild en in blokjes
  • 2 paprika's, in reepjes
  • 2 eetl. groene curry pasta
  • 400 ml kokosmelk
  • 100 ml kippenbouillon
  • 1 bosje koriander, fijngehakt
  • 1 eetl. olie
  • zout
  • peper

 
Bereiden
  1. Verwarm een DO op hoog vuur. 
  2. Voeg de olie met het vlees toe en wok dit goed aan. 
  3. Dan gaan de pastinaak- en paprikastukjes erbij. Blijf dit goed roerbakken. 
  4. Blus af met de kippenbouillon en roer de kokosmelk er doorheen. 
  5. Laat het geheel aan de kook komen en breng op smaak met de currypasta, zout en peper. 
  6. Blijf roeren totdat alle groente mooi zacht zijn geworden. 
  7. Voeg dan de koriander toe en serveer direct.

 

 



Meer video's zien? Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
Doet de video het niet? Klik dan hier