Smashed burger

Smashed burger

 
Ingrediënten, voor 4 pers.
  • 600 g gemengd gehakt, burger van 150 gr
  • 1 bak champignons, in vieren
  • 1-2 uien, in ringen
  • 1-2 jalapenos, gesnipperd
  • geraspte cheddarkaas
  • Sweet Baby Ray’s Barbecuesaus
  • zout en peper
  • 4 hamburgerbroodjes
Bereiden
  1. Bak op je grillplaat of in een skillet eerst je champignons, uien, pepertjes. 
  2. Gril je broodjes.
  3. Maak dan vier losse ballen en bestrooi deze aan de bovenkant met zout en peper. 
  4. Leg de gekruide kant op de plaat, en bestrooi deze kant dan met zout en peper. 
  5. Dan mag je ze nu smashen en door garen en omdraaien. 
  6. Leg er dan de cheddar op, lekker royaal. 
  7. Voeg er ev. een scheut water toe, zet de deksel erop en laat even stomen (dit hebben wij niet in de video gedaan). 
  8. Haal ze van de grill en tijd om het broodje te maken. 
  9. Beleg het broodje met een beetje bbq-saus, de burger, ui, champignons, pepertjes en ev. nog een beetje bbq-saus. 
  10. De bovenkant van het broodje erop en serveren maar.
<< terug naar FIRE&FOOD recepten

 


Meer video's zien? Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
Doet de video het niet? Klik dan hier