Chili hotdog

Chili hotdog

 
Ingrediënten, voor 4 pers.
  • 4 hotdogbroodjes
  • 4 hotdogworstjes
  • 1 klein blikje chili bonen
  • 1 klein blikje maïs
  • 1 rode paprika
  • 1 blik tomatenblokjes (400 gr)
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 0,5 rode chilipeper
  • 1 theel. komijn
  • Geraspte kaas
  • Sweet Baby Ray’s barbecuesaus.
  • Zout
  • Olijfolie
Bereiden
  1. Pel en snipper de ui en hak de knoflook en de chilipeper fijn. Fruit dit aan in wat olijfolie.
  2. Snijd de paprika in blokjes en bak deze kort aan. Voeg de komijn toe en bak dit even mee.
  3. Voeg de tomatenblokjes toe. Laat de chilibonen uitlekken en voeg deze bij de saus.
  4. Breng de chili verder op smaak met zout. 
  5. Gril de worstjes en de broodjes. 
  6. Leg het worstje in het broodje, verdeel er de chili op. 
  7. Garneer met de bbq-saus en geraspte kaas.

 

<< terug naar FIRE&FOOD recepten

 


Meer video's zien? Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
Doet de video het niet? Klik dan hier