Runderrolletjes met chorizo

Runderrolletjes met chorizo

 Ingrediënten

  • dungesneden rosbief, vraag aan je slager, 20 plakjes van een halve cm gesneden
  • 10 chorizo worstjes, snijden in stukjes van 2 cm
  • 1 rode ui
  • spiesjes
  • 4 eetl.olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, fijngeperst
In deze video gebruiken wij het houtskool van All Natural Hardwood Lump Charcoal. Dit houtskool is te verkrijgen bij Webwinkel Vuur en Rook -> http://bit.ly/AllNaturalCharcoal
 
Bereiden

  1. Doe de olijfolie in een kommetje en knijp er de teentjes knoflook in uit. Zet even apart.
  2. Haal eventueel het vel van de chorizo en snijd het vlees in 2 cm grote stukken. Bij onze worstjes was dat niet nodig.
  3. Wikkel om elke stuk chorizoworst een plakje rosbief.
  4. Steek de rolletjes en de stukken ui om en om op een spies en bestrijk ze met een beetje knoflookolie. 
  5. Je kan deze spiezen prima een paar uur van tevoren maken.
  6. Gril de spiesjes ze op laag vuur. 
  7. Besprenkel ze na het grillen eventueel met een beetje olijfolie en serveer er vers gehakte kruiden bij.

 


Doet de link het niet? Klik dan hier
Meer video's zien? Ga naar ons YouTubekanaal