Portobello’s gevuld met pompoen en spek

Portobello’s gevuld met pompoen en spek 


Ingrediënten

  • 4 portobello’s
  • 120 g boter
  • 60 g verse salieblaadjes, fijngesneden
  • 1 eetl. olijfolie
  • 500 g pompoen, in blokjes gesneden
  • 4 teentjes knoflook, geperst
  • 120 g spekblokjes
  • 100 g geitenkaas
  • zout en peper
Bereiden:
  1. Laat de boter smelten in een pannetje en meng hier doorheen de salie. Laat de boter ca. 3 minuten borrelen. Het zal heerlijk ruiken. 
  2. Hol de portobello’s uit en vul ze met de in blokjes gesneden pompoen, knoflook en spek. 
  3. Schenk er de saliebotersaus overheen en zet ze op het indirecte gedeelte van de barbecue voor ongeveer 30 minuten. 
  4. Strooi er in de laatste minuten nog de geitenkaas overheen en laat dit smelten. Serveer direct. 
 


 

Meer video's zien? Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
Doet de video het niet? Klik dan hier