Rib roast sandwich

Rib roast sandwich

Ingrediënten

  • 1 rib roast
  • een paar witte en groene asperges
  • olijfolie
  • 1 rond oerbrood
  • 1 teentje knoflook
  • Bearnaise saus (ev. kant en klaar)
  • mayonaise
  • 1 zakje gemengde sla
  • 2 gekookte eitjes
  • zout en peper
  • wij gebruiken de Prestige Pro BBQ van Napoleon Grills
 
Bereiden

  1. Snijd het brood in dikke plakken.
  2. Schil de witte asperges en snijd het onderkantje eraf. Snijd dit onderkantje ook bij groene asperges eraf. Leg in het groenteschaaltje en besprenkel met olijfolie, zout en peper.
  3. Eerst garen wij het vlees low and slow, op het indirecte gedeelte van de Prestige pro. Het groenteschaaltje gaat op het directe gedeelte. Sluit de deksel. Keer de asperges tijdens het proces steeds om.
  4. Wanneer het vlees een kern van 50 graden heeft, halen wij het vlees er af en gaan het aanzetten op de Sizzle zone van de Prestige Pro.
  5. Gril ondertussen ook het brood. Blijf er wel bij, dit gaat super snel. Smeer hem daarna in met een teentje knoflook.
  6. Leg nu het vlees op de Sizzle zone, even hoog aanzetten op hoge temperatuur voor een mooie grillstreep en een lekker rookaroma.
  7. Laat het vlees nu even rusten.
  8. Verwarm tussentijds de Bearnaise saus.
  9. Trancheer het vlees.
  10. Smeer op de onderkant van het brood een beetje mayonaise, dan wat sla, plakjes vlees (zout en peper erop), asperges, plakjes gekookt ei, wat Bearnaise saus en de bovenkant. Snijd doormidden en smakelijk eten.

 

   


Doet de link het niet? Klik dan hier
Meer video's zien? Ga naar ons YouTubekanaal
 
 Deze video is i.s.m Napoleon Grills gemaakt