T-Bone to the Maxx

T-Bone to the Maxx

Ingrediënten


Bereiden

  1. Laat de T-bone 30 minuten tot een uur van te horen op kamertemperatuur komen. En zout het vlees.
  2. Verwarm de Otto’s O.F.B. voor op vol vermogen gedurende een paar minuten. Klop het overtallige zout van het vlees.
  3. Leg de T-bone op het rooster en gebruik de hendel om het rooster in de grill te leggen. Zet de temperatuur op maximaal (het grote vlam-symbooltje) en geef de steak een mooie bruine korst door de Meat-O-Meater ook op het hoogste niveau te zetten.
  4. Gril de steak  60 seconden. 
  5. Haal dan het vlees uit de Otto’s O.F.B. en laat hem 5-10 minuten rusten. Trancheer het vlees in dunne reepjes en serveer direct.

 

   


Doet de link het niet? Klik dan hier
Meer video's zien? Ga naar ons YouTubekanaal
 
 Deze video is i.s.m Otto Wilde Grillers gemaakt