Hill Country Picanha

Hill Country Picanha

Ingrediënten


Bereiden

  1. Laat het vlees een half uur tot een uur op kamertemperatuur komen.
  2. Verwijder eventuele vliezen en ketting aan de vleeszijde en snijd een ruitjespatroon in de vetzijde, tot op het vlees maar er niet in. 
  3. Bestrooi zo’n 15 minuten voor de bereiding beide zijde bestrooien met zeezout.
  4. Verwarm je barbecue voor op 120°C. 
  5. Zet je vlees eerst met de vetzijde aan op het directe gedeelte, zodat je een mooie gegrilde bovenkant creëert.Laat het niet verbranden.
  6. Leg dan het vlees op het indirecte gedeelte en gaar het vlees in een gesloten naar de gewenste kerntemperatuur. Wij gaan voor de 52°C. Lak het vlees gedurende dit proces zo’n drie keer in aan de vleeszijde met de barbecuesaus.
  7. Haal het vlees dan uit de barbecue en laat het minimaal 10 minuten rusten.
  8. Trancheer het vlees en serveer direct.

 

   


Doet de link het niet? Klik dan hier
Meer video's zien? Ga naar ons YouTubekanaal
 
 Deze video is i.s.m Best4BBQ gemaakt