Aziatische Flammkuchen

Aziatische Flammkuchen


Ingrediënten
  • Kant-en-klare flammkuchen
  • 1 eetl. verse gember, geraspt
  • 1 theel. knoflook, fijngehakt
  • 2-3 eetl.  chilisaus
  • 1 bekertje zure room
  • 1 bosje verse koriander, fijngehakt
  • zout en peper

Bereiden:
  1. Gebruik voor dit recept een barbecue met deksel en een pizzasteen. 
  2. Verwarm je barbecue met de pizzasteen er in voor en richt de barbecue in voor de directe methode. 
  3. Doe in een kom alle ingrediënten voor de topping. Mix dit goed en breng op smaak met zout en peper. 
  4. Verdeel het mengsel over de bodem. 
  5. Leg nu de Flammkuchen op de pizzasteen en sluit de deksel van de barbecue.
  6. Bak nu de Flammkuchen  ±15 min. bij 175°C.
  7. Maak met een pizzasnijder hapklare punten en strooi er wat gehakte koriander overheen. Serveer direct.


 

Meer video's zien? Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
Doet de video het niet? Klik dan hier