Wraps met chilibonen en kaas

Wraps met chilibonen en kaas


Ingrediënten
  • 3 tortilla wraps (kant-en-klaar)
  • 1 blik rode kidneybonen à 400 g
  • 200 g Cheddarkaas of een ander pittige kaas
  • 1 bekertje zure room
  • 1 kleine ui, in kleine blokjes gesneden
  • 1 klein bosje koriander, gehakt
  • 1 theel. cayennepeper
  • 1 theel. komijn
  • zout
  • peper

Bereiden:
  1. Verwarm je barbecue voor. 
  2. Laat de bonen in een vergiet even uitlekken, vang het vocht op. Doe vervolgens de uien en bonen met een beetje van het opgevangen vocht  in een pan en zet het op de barbecue. Breng het bonen-uienmengsel op smaak met zout, peper, komijn en cayennepeper. Laat alles even sudderen totdat het vocht enigszins is ingedikt en de bonen beetgaar zijn geworden.
  3. Verwarm de wraps op de grill, hierdoor kan je ze straks beter rollen zonder dat ze breken. 
  4. Haal de wraps van de barbecue en verdeel de kaas en het bonenmengsel erover heen. Bestrooi ze ook met de fijngehakte koriander. 
  5. Maak er een rol van en wikkel ze in zilverfolie. 
  6. Leg de wrap vervolgens weer op de barbecue en verwarm ze even kort, zodat de kaas smelt.
  7. Serveer de wraps warm met wat zure room.

<< terug naar FIRE&FOOD recepten


 

Meer video's zien? Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
Doet de video het niet? Klik dan hier