Gegrilde rib-eye van de PitBarrel Cooker

Gegrilde rib-eye van de PitBarrel Cooker

 
Ingrediënten 
  • 2 ribeyes
  • olijfolie
  • Szeged steakrub

Wij gebruikten de PitBarrelCooker

Bereiden
  1. Verwarm je PitBarrelCooker (PBC) voor.
  2. Laat de ribeyes op kamertemperatuur komen. 
  3. Smeer alle zijden van elke ribeye in met olie en de rub.
  4. Leg het rooster in de PBC en leg hierop de ribeyes.
  5. Gril het vlees, zonder de deksel, naar de gewenste kerntemperatuur. Wij kiezen voor 52°C, medium rare. 
  6. Haal de ribeyes uit de PBC en laat ze even rusten. 
  7. Trancheer ze en serveer direct.


Meer video's zien? Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
Doet de video het niet? Klik dan hier


Deze video is i.s.m gemaakt met Resaco PitBarrelCooker