Gegratineerde venkel

Gegratineerde venkel


Ingrediënten
  • 2 grote venkelknollen
  • 200 g Gorgonzola
  • 50 g Parmezaanse kaas
  • 30 g hazelnoten
  • peper
Bereiden:
  1. Verwarm de barbecue op 180° C.
  2. Snij het groen af van de venkelknollen en snij dit fijn.
  3. Verwijder het hart van de venkel en eventueel de buitenste bladeren.
  4. Snijd de venkel in de lengte door het midden en verwijder nu voorzichtig de bladeren.
  5. De hazelnoten even in een pan zonder vetstof roosteren en daarna mooi fijnhakken.
  6. Meng nu de gorgonzola met Parmezaanse kaas en de fijngehakte hazelnoten. 
  7. Vul nu de venkelbladeren met dit mengsel en verwarm ca. 15 minuten indirect in de barbecue.
  8. Voor het uitserveren op smaak brengen met peper en af garneren met het gesneden groen van de venkelknol.

<< terug naar FIRE&FOOD recepten


 

Meer video's zien? Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
Doet de video het niet? Klik dan hier