Nieuwsbrief februari 2018

 

Lees de FIREFOOD februari nieuwsbrief en win een Superfast Thermapen thermometer!

Beste Barbecueliefhebber,

Met af en toe een nachtvorst en de drang naar het schaatsen op natuurijs blijven vele Nederlanders de temperatuur goed volgen. Iets wat wij BBQ-liefhebbers ook met veel liefde doen. Om er voor te zorgen dat het meten van de temperatuur elke keer snel en succesvol gaat, verloten wij in deze nieuwsbrief een digitale thermometer. Veel lees- en grillplezier.


Win een Superfast Thermapen thermometer

Maak deze maand kans op een supersnelle thermometer. In slechts drie seconden meet de SuperFast Thermapen 4 van ETI de kerntemperatuur van je product. Deze thermometer is spatwaterdicht, meet zeer nauwkeurig en heeft een bereik  van -49,9° C tot 299,9°C. Er zit zelfs een calibratierapport bij. Deze prijs wordt ter beschikking gesteld door ETI Thermapen.

Win de Superfast Thermapen 4 t.w.v.  £ 64.80,- door antwoord te geven op deze vraag: 
Wat zijn de twee specifieke features die de Thermapen 4 zo speciaal maken?

Mail je antwoord voor 29 februari a.s. naar info@fire-food.nl o.v.v. FIRE&FOOD februari met je antwoord en je adresgegevens.

Antwoord inzenden 
Meerinformatie 

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Door mee te doen ga je akkoord met onze spelvoorwaarden.

  



Inschrijven voor KidsQ & Tailgating is gestart

Ook dit jaar organiseert FIRE&FOOD samen met Napoleon Grills de KidsQ en Tailgating wedstrijden tijdens de barbecuewedstrijd Tony Stone in Hoofddorp. De wedstrijden zijn op zaterdag 19 mei en zondag 20 mei. 

Vanaf vandaag kun je inschrijven voor beide categorieën via onze website. Het aantal plekken is beperkt dus schrijf je snel in. Het wordt weer een mooie BBQ-wedstrijd met verrassende ingrediënten voor zowel de KidsQ en Tailgaiting wedstrijd. Natuurlijk zijn er ook hele mooie prijzen te winnen. Wij zijn er klaar voor!

 





Round and round it goes

Nederlanders zijn dol op buiten koken met vrienden enfamilie. Gemak wordt steeds belangrijker. Vanaf mei 2018 introduceert Bula Outdooreen volautomatische barbecue.
De Bula Smart Party BBQ kan bijna alles. De basis van deze barbecue is een groot draaiend tandwiel met een elektromotor. Hierdoor draait je vlees, vis en groente volledig automatisch boven de gloeiende kooltjes. Door deze slimme technologie gaart alles heel gelijkmatig en kun je ondertussen gezellig borrelen met je gasten. De Bula Smart Party BBQ is de ideale barbecue voor elk feestje!

www.bulaoutdoor.nl

        

Rib-lovers opgelet 

Houd jij ook zo van ribs? De St. Louis Style rib is een buikrib die breed wordt uitgesneden met een mooie, dikke vleeslaag. Het voordeel van dit stuk ten opzichte van de baby back sparerib is dat deze ribben mooi recht zijn en zodoende beter en mooier te presenteren zijn. Deze rib wordt veelal in het wedstrijdcircuit gebruikt, maar smaakt en presenteert thuis ook prima. Het vlees komt van het Sherwood Pietrain varken. Het vlees is vol van smaak en heeft een vrij laag vetgehalte en bevat dus ook minder calorieën in vergelijking met andere vleesvarkens. De producten van Sherwood Pietrain varken zijn exclusief verkrijgbaar bij Beef&Steak.

www.beefensteak.nl

 

 


Recepttip: Cote de Boeuf met ratatouillewaaier  

Een mooie manier om met het hele gezin buiten te koken is met deze Bon Fire Driepoot.Bastiaan en Edwin gaan aan de slag met de ratatouillewaaier en een super malse Côte de Boeuf.

Bekijk hier de video

Klik hier voor het recept

 



Volg ons op Twitter, Pinterest, YouTube en FaceBook!
     

FIRE&FOOD | info@fire-food.nl | www.fire-food.nl | Copyright© 2018 fire-food.nl | Alle rechten voorbehouden