Gyrosspies

Gyrosspies

 
Ingrediënten 

  • 1,5 kg procureur

voor de marinade:

  • 2 eetl. gedroogde oregano
  • 1 theel. chilipoeder
  • 3 theel. paprikapoeder
  • 1 eetl. koriander
  • 1 eetl. gedroogde tijm
  • 2 eetl. tomatenpasta
  • 2 tomaten 
  • 2 uien
  • zout en peper

Lekker met:
sla, wrapper/pitabroodjes, tzatziki

Wij gebruiken de:
Napoleon Grill Lex485
Napoleon Heavy Duty meerdelige rotisserieset 

Bereiden
  1. Begin een dag van te voren met het marineren van het vlees. Snijd de tomaat in plakjes. Meng alle ingrediënten voor de marinade. Snijd de procureur in dunne plakken van ca. 0,5 cm dik. Meng alle plakken met de marinade en laat het een nacht afgedekt in de koeling staan.
  2. Prik alle plakken vlees op de rotisserie en gril de spies tot een kern van 60° C.
  3. Trancheer het vlees en serveer in een wrapper of pita met sla en tzatziki.



    << terug naar FIRE&FOOD recepten


    Meer video's zien? Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
    Doet de video het niet? Klik dan hier
    Deze video is i.s.m. Napoleon Grills gemaakt.