Griekse sandwich met gegrilde halloumi

Griekse sandwich met gegrilde halloumi
 
Ingrediënten

  • 4 pittige barbecueworstjes
  • 1 halloumi
  • Brassica koolzaadolie Bak & Braad
  • 2 naanbroden
  • ½ zak verse spinazie
  • 1 potje zongedroogde tomaatjes
  • zout en peper

Bereiden

  1. Gril de worst rondom gaar op de barbecue. Lekker aanzetten op het directe gedeelte van de barbecue en houd ze warm op het indirecte gedeelte van de barbecue.
  2. Smeer de halloumi in met de koolzaadolie en bestrooi met zout en peper. Gril dit indirect rondom op de barbecue.
  3. Snijd het naanbrood doormidden en maak het iets nat met water. Gril dit kort aan op de barbecue.
  4. Snijd de worst en halloumi in diagonale plakjes. Hak de zongedroogde tomaatjes fijn. Beleg het gegrilde naanbrood met een beetje spinazie, halloumi, worst en zongedroogde tomaatjes. Druk goed aan en snijd doormidden. Je kan ook het naambrood vullen, zoals Bastiaan in de video doet.
  5. Serveer direct.


Meer video's zien? Ga naar ons YOU TUBE KANAAL 
Doet de video het niet? Klik dan hier