Rund van de Grill


>> Surf & Turf
>> Beef Wellington

>> MOINK Balls
>> Boeuf Bourguignon
>> Gigantenribstuk met kruidenmantel

>> Zoete peperspiesjes van runderfilet
>> Runderfilet met  kruidenkorst geïnjecteerd met whisky

>>
Teriyaki Biefstuk Kebab
>> Tenderloin met Zomerse tomatensaus
>> Smoky TexMex faijtas
>> Redneck Beans
>> Runder Ribroast
>> Shaslick
>>
Pichanha met chimichurri
>> Broodje hamburger
>> Sunday Roast
>> Tomahawk Caveman style
>> Pellet BBQ Big Family Burger
>> DIY Barbecue Porkert Hamburger
>> Smokey Steak
>> Whisky flank steak
>> 
Cowboysteak & mushrooms
>> Hawaïaanse BBQ toast
>> Greek Style BBQ Burger
>> Rib-eye met mangochutney
>> BBQ Bavette
>> Aziatisch rundvlees Dutch Oven style 
>> 
Salty Surf&Turf 
>> Biefstukrolletjes met pesto
>> Entrecote met grillgroente
>>Longhaas Asian Style
>> Flippin Cricket burger
>> Bistecca Fiorentina
>> Ribeye met mozzarella groente
>> Rundergehaktmuffins met bladerdeeg
>> Picanha-spies
>> Tropical BBQ Sliders
>> BBQ Sloppy Joe
>> 
Gerookte Cote de boeuf met whiskeyboter 
>> Philly Cheese Steak
>> Gegrilde bavette steakhouse style
>> Runderrolletjes met chorizo
>> Dutch Oven Short Ribs
>>Bourbon Cola rib-eye
>> Crying Tiger
>> 
Steak van de plancha
>> Rib roast sandwich
>>
Kalfspicanha met groene kruidensaus
>> Meatloaf Sandwich
>>T-Bone to the Maxx
>> Hill Country Picanha
>> Broodje gerookte biefstuk
>>
Gegrilde rib-eye van de PitBarrel Cooker
>>
Gewokte Flank Steak
>>
Pulled Beef Tacos 
>> 
Côte de Boeuf met ratatouillewaaier
>> Picanha met knoflook en rozemarijn
>>Runderfilet-baconrolletjes
>> Knoflook steak
>> Broodje Italiaanse Bal 
>>Ierse Sherwood Tri-Tip
>> Rode wijn bavette
>>
Dry-aged T-bone steak met ui
>> Steaks met warme tomatensalsa
>> Rib-eye met whiskeyboter



<< terug naar FIRE&FOOD recepten