Gevogelte van de grill



>> Citroen, Rozemarijn Kip
>> Cajun-Kip
>> Eendenborst  ‘Hokkaido’
>> Eendenborst gevuld met bietjes
>>Lichtgerookte eendenborst  met lente-ui en gemberpuree
>> Gegrilde kalfsmedaillons
>> Jamaican Jerk Chicken
>> Kalkoenmedaillons op tomaat
>> Kippenstoof met ananas
>> Sangria Chicken Butt
>> Tailgating Buffalo Wings
>> Wrap van ganzendijen
>>
Lemon Chicken
>> Pizza met kip, tomaat en mozzarella
>>Sticky chickenwings uit de Fornetto
>> Beercan chicken
>> Eendenborst roken
>> Kip van de KipGrill
>> Kip bereiden zonder deksel
>> Stir-Fry Sichuan
>> Sticky Barbecue Chicken Wings
>>Yakitori – Japanse kipspies
>> Tropical Bacon Chicken
>> Pekelbad maken
>> Kalkoenborst
>> Kip Saltimbocca  BBQ Style
>>Pitabroodje met gegrilde kipfilet
>> Pulled chicken burger
>> Pizza met gegrilde kip, tomaat en mozzarella
>> Kip met mangosalade
>> Whisky Marmelade Chicken 
>> Chicken Tikka
>> Duckburger
>> Boterkip
>> BBQ Chicken Wrap
>> BBQ Kip uit de Dutch Oven 
>> BBQ-kip quesadilla uit de skillet
>> BBQ Chicken Burritos
>> Kokoscurry uit de Dutch Oven
>>  Jamaican Jerk Chicken
>> Blue Cheese Chicken balls
>> Stuffed Buffalo chicken
>> Dutch Oven kippensoep
>> Chicken Adobo
>> Kip uit de PitBarrel Cooker
>> Chicken Alabama Style
>> Surinaamse kip
>> BBQ Broodpizza
>> Kipgyros met komkommersalade
>>Gerookte kip in witte wijn champignonroomsaus
>>Kalkoenburger met Thaise touch
>>Gerookte kip met Alabama White BBQ Sauce

 

 

 

>> Lees hier de kipgerechten van Fire&Food uit de Telegraaf 22 juni 2012

<< terug naar FIRE&FOOD recepten